- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok !
Azt hittem ilyen "alap" problémába már nem fogok belefutni, de most mégis elakadtam.
Van ITT egy egész jó szájbarágós leírás a DCF77 modul kezelésére, de már ott elakadok, amikor a példaprogramot le akarom fordítani ( 1.8.3 verziójú az IDE ). A szükséges könyvtárakat - ahogy a leírásban is szerepel - INNEN töltöttem le és másoltam fel. Fordításkor már a 9. sorban elakad "'time_t time' redeclared as different kind of symbol" üzenettel. De jön még ezen kívül is egy csomó hibaüzenet amit nem értek. Gondolom valami a könyvtárakkal nem stimmelhet, de nem tudom mi. Megköszönném ha valaki tudna segíteni.
Szerk.:
Még annyit, hogy ITT találtam egy magyarázatot, csak nem értem :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest