Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pigster
üzenetére
Az app inventorban milyen baud érték van beállítva? Szinte biztos vagyok benne, hogy nem rossz a bt modulod, és abban is, hogy valószínűleg nem 3.3V-ról kéne üzemeltetni, mert gyárilag 5V konverterrel és feszültségosztókkal vannak ellátva egyes modellek, pl nekem is csupa ilyenek vannak itthon (mondjuk én direkt úgy is rendeltem őket), de látni kéne, hogy neked milyen van. Vagy fotózd le, vagy adj egy linket, hogy mit rendeltél (arról, amit most próbálgatsz, nem arról, amit most rendeltél
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen házat vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Balesetben elhunyt Vince Zampella
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Milyen routert?
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
ekkold