Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pigster
üzenetére
Az app inventorban milyen baud érték van beállítva? Szinte biztos vagyok benne, hogy nem rossz a bt modulod, és abban is, hogy valószínűleg nem 3.3V-ról kéne üzemeltetni, mert gyárilag 5V konverterrel és feszültségosztókkal vannak ellátva egyes modellek, pl nekem is csupa ilyenek vannak itthon (mondjuk én direkt úgy is rendeltem őket), de látni kéne, hogy neked milyen van. Vagy fotózd le, vagy adj egy linket, hogy mit rendeltél (arról, amit most próbálgatsz, nem arról, amit most rendeltél
).
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
ekkold