- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250 #7111 üzenetére
Elnézést ha túl sok gondot okozok, nem akarlak feltartani a saját munkáddal!
Csak nem tudom hirtelen hová forduljak segítségért, próbáltam keresgélni az adott library-vel kapcsolatban, de semmit nem találtam még a github-os repo-n kívül, meg egy fórum bejegyzésen kívül, ahol a készítő maga kérdezett vmit.Nekem úgy tűnik, hogy a demóban ez volna talán a deklaráció:
strand_t STRANDS[] = { // Avoid using any of the strapping pins on the ESP32
{.rmtChannel = 1, .gpioNum = 17, .ledType = LED_WS2812B_V3, .brightLimit = 32, .numPixels = 93,
.pixels = nullptr, ._stateVars = nullptr},
};
int STRANDCNT = sizeof(STRANDS)/sizeof(STRANDS[0]);Viszont a programozási ismereteim idáig nem terjednek, így nem tudom mi ez:
strand_t STRANDS[]
. Ez egy objektumként deklarált tömb volna? Az object array leírások nem igazán hasonlítanak erre a kódra. A kapcsos zárójelben lévő elemek is elég furák, mi az a pont minden egyes paraméter előtt? Meg hol van melyik változó milyen típus?És ha jól látom, akkor a frissítés az már a rainbow és a scanner függvényekből történik, vagyis eredendően más megközelítést használ mint én eddig. Én ram-ba írtam az eredményt és azt dolgoztam fel, mielőtt burst write-tal kiment a szalagra - és tulajdonképpen az egész library-ből csak annyit használtam, hogy tolja ki a szalagra az általam felállított byte tömböt.
Ha ennyit el tudnék érni ezzel az ESP-n, hogy írja ki a saját byte tömbömet a szalagra, annyi nekem bőven elég lenne. Nem kell semmi más funkció.Ha megnézem a Scanner osztályát (a class használata nekem kicsit magas, régen sem találtam elég bő lére eresztett leírást a szintaktikájáról, a spéci szimbólumok magyarázatáról), akkor ott látok pár parancsot, ami nekem kell ide, mint a
digitalLeds_updatePixels(pStrand);
valamint adigitalLeds_resetPixels(strands[i]);
parancsok. Viszont nem látom, hogy a pStrand az minek van deklarálva. Az egy tömb lenne?MÁS
Mi a probléma a kapcsoló üzemű táppal?
Stabilizált a táp ill. vannak bypass kondik a lap előtt?
Valószínűleg nem ide tartozik, de én PC táppal tapasztaltam hasonló problémákat, amit meg egy a közelében lévő másik fogyasztó csap le állandóan. A táp egy gőzelszívó ventilátor felett helyezkedik el és valahányszor kikapcsolják a ventilátort, a PC táp reset-el vmiért. Először azt hittem a Nano hülyül meg, televágtam bypass kondikkal, meg ESD védelemmel és még alufóliával árnyékoltam.De még így is levágta, aztán rájöttem, hogy nem a Nano reset-el (készenléti áramról kapja a tápot), hanem a táp maga kapcsol ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Autós topik
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged