- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Itt most mindenki kiadta a mérgét, a gyakran előforduló dolgok miatt. Ezért aztán ezen a srácon csattant az ostor. Ezek voltak az ő mondatai:
"Segitsegeteket szeretnem kerni. Arduino Uno Ds1307 Orajel
Egy vezerles ugy hogy megadott idobe kapcsolja a x labat 5 voltra es egy nomogomb lenyomasaval ugyan ezt a labat kapcsolja. Ujboli lenyoas a gomb az 5 volt megszunik.
Ha valaki tudna segitteni."
"Elvan kezdve a rogram. Csak azt szerettem volna, hogy valaki segitene egy nyomogombot tudjak beiktatni."
"Az idozites mukodik csak a gomb nem akar osszejonni."Igaz, hogy teljesen tökéletlenül fogalmazott, mert nem derül ki, hogy hol tart, mit csinált meg, hogyan, de engem nem idegesített, egyszerűen túlléptem rajta, mert nem értettem , hogy konkrétan mit akar.
Továbbra sem látom ezekből, se azt, hogy valakivel pénzért meg akarta volna csináltatni, se azt, hogy ne akarna tanulni. Én is sok hasznos tapasztalatot szereztem már pár hónap alatt ezen a fórumon. Ha induláskor valaki elhajtott volna, akkor ez nem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Milyen széket vegyek?
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest