- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
-
LOGOUT.hu
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250 #4253 üzenetére
Ennyire nem sablonosak a menüelemek azért. Ez csak két kiragadott példa volt a kb 60 db-ból.
Na meg a példádban a "brightness" szó ugyanúgy kétszer lesz eltárolva a rom-ban.
Szóval nekem ez olybá tűnik semmivel se foglal kevesebb tárhelyet, mint az én verzióm.
(Mondjuk arról nincs infóm az lcd.print() mennyi extra területet emészt fel, ha szavanként hívom meg.)
Én itt most tárhelyre igyekeztem optimalizálni. Legyen az rom vagy ram - ha nem használod az F makrót.MÁS
Pillanatpákához lehet kapni U alakú lapos hegy helyett tűhegyet, ami a forrasztóállomásokon is van? Elutazom egy időre és viszek pár játékot unaloműzőnek, viszont odahaza csak pillanatforrasztó van és azzal elég nehéz felapplikálni egy tüskesort mondjuk egy Nano-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest