Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bardi
senior tag
Köszi, akkor inkább hagyom így
Pubszon:
Én a hestore-ban vettem egy pro micro klónt, és azzal csináltam meg. Második vagy harmadik oldalon van talán hozzá módosított program. Ha én összeraktam, és működik, akkor bárkinek megy
Ha jól értettem meg azt, a mit közben találtam a neten, olyan board kell hozzá, amin ATMega32u4 processzor van, akkor lehet játékvezérlőként felismertetni a géppel. Szerintem a nano nem jó hozzá. De a pro microt megvéve is olcsóbban kijön az ember, mint egy LeoBodnar kábellel
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP 250 G10 Intel Core i5-1335U processzorral, Angol lokalizációval eladó!
- ASUS Zenbook S 13 Intel Core Ultra 7 processzoros notebook eladó
- Lorier Hyperion SII Új, automata, hordatlan, fóliás állapotban
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest