Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bardi
senior tag
Köszi, akkor inkább hagyom így

Pubszon:
Én a hestore-ban vettem egy pro micro klónt, és azzal csináltam meg. Második vagy harmadik oldalon van talán hozzá módosított program. Ha én összeraktam, és működik, akkor bárkinek megy
Ha jól értettem meg azt, a mit közben találtam a neten, olyan board kell hozzá, amin ATMega32u4 processzor van, akkor lehet játékvezérlőként felismertetni a géppel. Szerintem a nano nem jó hozzá. De a pro microt megvéve is olcsóbban kijön az ember, mint egy LeoBodnar kábellel
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- CPU léghűtés kibeszélő
- Formula-1
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold