- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeretnék csinálni egy ehhez hasonló bankkártyaemulátort, Gazdálkodj okosan-hoz.
De nem tudok dönteni, hogy hogy oldjam meg a kártyaolvasót. Először régi telefonkártya + chipkártyaolvasót akartam, de nem találok hozzá semmi segítséget, leírást, meg kéne hardver is hozzá, de ez volna a legjobb, ha meg tudnám csinálni valahogy. Valakinek vmi használható ötlete ehelyett? A leghasználhatóbb ötletem talán a lyukkártya + résopto, de a lyukas kártya nem a legelegánsabb.
Gondoltam még vmi nyák-os megoldáson (mint egy régi játék-cartridge), de ahhoz meg vmi csatlakozó kéne ami bírja a gyűrődést. Ez utóbbi kettőnél az adattárolást az arduinoval kellene megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest