- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Nem, olyannal én sem találkoztam még, hogy a led zárlatot csinált volna. Akár túlfesztől, akár sérüléstől.
Ha van multimétered, akkor kimérheted melyik ellenállás kell neked.
De tippre azt mondanám, hogy az a 102-es feliratú a led mellett. Jellemzően nem szokták messze pakolni a két alkatrészt egymástól. Sajnos a képen nem kivehető rendesen a vezetősáv.Amúgy ott rengeteg hely van, hogy a páka ónmentes csúcsát rátold a led tetejére. Elég zselészerű anyag, hamar megolvad és onnan kezdve annyi a lednek.
De ezt az anyagot könnyen le is lehet pattintani, akkor sem fog világítani.Persze a szép megoldás, ha:
a) lecseréled az ellenállást egy nagyobb értékűre, hogy ne legyen olyan erős a LED fénye,
b) leforrasztod a LED-et.
Ha már úgyis fejleszteni akarsz, akkor meleglevegővel lenne érdemes leszedni.
Van még egy alternatív megoldás, ha van kéznél forrasztópisztoly. De ezt csak akkor írom, ha van. Amúgy lényegtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Microsoft Excel topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Argos: Szeretem az ecetfát
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest