Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincsenek most ellenállások, ha nem működött egy ötlet akkor eldobtam.
#23373Janos250:
- mi az, hogy hardveres spi?
ChatGPT szerint hardveres (#include "SPI.h, #include "Adafruit_GFX.h, #include "Adafruit_ILI9341.h")
- nem, fogtam a két eret és összekötöttem (hardver az nem az én világom, nagyon tanulom még ezt...
)
- mi az a nem túl nagy ellenállás?
- ha nincs relé akkor nincs hiba, akkor fehéredik el a kijelző, amikor egyszerre több relé kapcsol, függetlenül attól, hogy közös tápról megy vagy sem (kapott a relé egy 3A saját tápot, csak gnd volt közösítve, akkor is fehéredett)
- volt próba 25cm utp, 25cm utp+táp 0,75-ös, 50cm utp, 1m utp. Relé nélkül mind megy, relével egyik se. Most 50cm utp van, simán (1ér 1csatlakozó, 100 delay és nincs hiba)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Ryzen 7 5800x + Radeon 7800XT + 32 GB DDR4, 1 TB NVME - GAMER PC
- Thrustmaster officer pack airbus edition
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ChatGPT szerint hardveres (#include "SPI.h, #include "Adafruit_GFX.h, #include "Adafruit_ILI9341.h")
)
ekkold