- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
Segítséget szeretnék kérni!
Melyik PCB-s oldalt ajánljátok proto nyák készítéséhez?
jlcpcb vagy pcbway?
A másik, hogy még soha nem terveztem PCB-t az easyEDA-val, most letöltöttem.
Itt meglehet adni, hogy egy már kész arduino modult mint kapcsolási rajzot használjon a saját tervezett áramkörömben úgy, hogy azt bele építi, vagy nekem kell mindent újra rajzolni a teljes kapcsoláshoz?
A feladat egyszerű lenne, egy 4 modulos relé modul, egy LN298-as modul hozzá és egy ESP32-DOWD-V3 (Esp developer board) bedugós cuccra gondoltam + 1 db 2 sorkapcsos csati + 1 db HLK-5M05, +1db HLK-PM12 Ezeket szeretném egy nyákra összehordani, néhány forrszem a további eszközök bekötéséhez. Mindez kis méretben, vagy legalábbis akkorában amit egy ilyen modulokból össze lehet legózni egy kis területre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest