- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerlinger
friss újonc
Nem lenne egy rossz megoldás de tőbb tora szeretnék menni horgászni és ezért lenne jó. Nics térkép benne csak kordináta alapján menne,ez az elképzelés,de kinlodom mert még az atmega2560pro ra rásem tudom tőlteni a dolgokat valamiért nem engedi ,találtam a git hubon dolgokat de arduinoval nem engedi feltőlteni nemtudom mért amit össze raktam ,egy atmega2560pro kártya egy neo6 gps kártya egy panelra van hozzá 4 kábel egy hármas csokival és egy egyes csokival ami rámegy a hajoban lévő adonak az ibiszára , ez mikor ősszerakom mükődik világit a mega zőlden és a neo6 kétmásodperc elteltével kéken villog tehát megy csak szoftver gondjaim vannak szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen routert?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged