Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harcipocok84
tag
Sziasztok!
Használom Arduino Mega-val az EEPROM library-t.
Jellemzően INT Értékeket mentek el különböző memóia területekre, minden 5. memória címre írok ki egy-egy változó értékét, tehát nincs átfedés.Tökéletesen működik is, szépen írja-olvassa az értékeket ki-be kapcsolás utána az eszköz. Az értékeket mentés előtt lekorlátozom, amint a maximális érték felé megy akkor újra értéket adok neki ami a maximális értékkel egyenlő. Ez is működik, nem tudom magasabbra állítani az értéket.
Viszont történt egyszer, hogy beállítottam egy értéket 50-re, majd újraindítás utána 27000 körüli értéket dobott vissza, pontosan már nem tudom mennyi volt.
Ez miért lehetett szerintetek? mikor ment el fals adatot? mihez kapcsolható ez az érték (gondolok itt arra, hogy valamilyen típus maximális értéke, stb...)
Természetesen ügyelek rá, hogy ne loopban legyen az EEPROM írás/olvasás, csak értékadáskor nyúl az eepromhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold