- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tam@s
tag
Sziasztok!
Programozható robot kisautóra nincs valakinek ötlete? Napokban voltunk a 10-12 éves lányaimmal a RobonAUT-on, rákattantak, egy ideje már érdeklődnek a téma iránt, most lehetne bevonzani őket ebbe a világba. Megépítem én, meg forrasztgatok, aztán ezen keresztül belevinném őket a programozás világába. Scratch-en túl vagyunk már, jó lenne valami kézzel fogható. Örülnék valami konkrét típusnak vagy linknek, hogy mi az, amivel lehetne programozni tanulni. Ilyen végigmegy a piros vonalon és a kék vonalon, meg közelség-érzékelés dolgokra gondoltam. Arduino board van itthon, ws2812b ledeket már villogtatunk, szóval még kezdő szint csak. Videókat nézegettem, de túl nagy a választék. Az biztos, hogy 4 kerék kell, gyerekek még, a 2 kerék nem néz ki túl jól.
Gondolodom egy (akár telefonnal) távirányítható kisautón is, de szerintem ez két külön projekt, mert egyben túl bonyolult lenne, arra is szívesen fogadnék ajánlásokat, de az "önvezető" az elsődleges.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest