- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
MrChris #10487 üzenetére
Arra a sebességre én is kíváncsi lennék. Azért szerintem mikrokontrollerrel kicsit meredek lenne felvenni a versenyt egy usb3.0-ás eszközzel.
(#10488) aryes
A hordozható hdd backup funkción ötletelünk egy másik topikban, de egyelőre a tablet/ultrabook öszvér megoldás áll nyerésre. Integrált kártya olvasós külső hdd-ből eddig csak a WD Passport jött fel, meg hdd nélküli usb hub-os hordozható routerek, amik szintén tudják ezt a funkciót (telefonos segítséggel, wifi app-on keresztül).
Nos leszámítva azt, hogy a WD túl van árazva, a közös gyenge pontjuk ezeknek, hogy tetű lassúak (másfél óráig tart egy 64 gigás SD kártya lemásolása, ami vicc). Olyan 80 MB/s már barátságos tempó lenne, az UHS-I sebesség osztályt kellene megcélozni. UHS-II egyelőre még leányálom.
Úgy 10-15 éve egy rakás ilyen eszköz volt a piacon, de úgy tűnik kihaltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ZIDOO médialejátszók
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest