- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #10285 üzenetére
Nem értek annyira hozzá, de a taskok nálam is furán működtek. Már korábban lehet írtam, de most hogy szóba került leírom megint hát ha van összefüggés vagy ötlet.
Task nélkül tökéletesen fut a program: ESPNow, I2C, Wifi(Webserver + NTP), SPI. Ezeket használom. Taskokkal megoldva már kevésbé. I2C-n olvasva nem mindig kérte jól le az adatokat az ESP. Próbáltam prioritásokat állítani, próbáltam 0 és 1 mag között ide-oda pakolászni a taskokat. Néha jól olvasta az I2C adatokat, néha nem, néha meg többször egymás után rossz adatok jöttek. Néha reset segített, néha az se. Emellett volt még a wifi-nél NTP-vel is gond, bár ott nem emlékszek, hogy kimondottan a task okozta-e, de azóta hogy nem task-al oldom meg nincs egyikkel se baj.
Tehát ahogy kezdtem nem értek hozzá, tapasztalatot írtam le, de gyanúm az lenne, hogy az ESP nem teljes értékű 2 magos eszköz mint egy számítógép processzor. 0. magon mennek a perifériák, 1. magon meg nem véletlen van a loop is. Tehát lehet próbálkozni taskokkal, de valójában 1 magos az eszköz, 0. mag a sok periféria elem miatt van, hogy ne akadjon össze. Szerintem.
Szívesen fogadok bármiféle észrevételt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Samsung S24D590PL 24" FHD monitor
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest