- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Nem baj, a jót nem bűn "csórni"
.
Az enyém így néz ki. -
BaliJack
aktív tag
Helyes
. Jó barkácsolást!.
Most nézem, hogy a kártya hogyan bírja a tuningot passzívan: eddig jól
. Most is pörög az űrhajó, a kártya 553,5/1201,5-en megy, és 46/49 fokos a cuccz (eléggé függ a kártya hőmérséklete a fűtési viszonyoktól, mert a radiátor a gép mögött van).
-
BaliJack
aktív tag
válasz
BaliJack #391 üzenetére
Tegnap meg Teszt Eleket játszottam
, és 15 percig hagytam az űrhajót pörögni. Az "eredmény": környezet/GPU hőmérséklet 48/50 foknál beállt. Egyelőre tuning nélkül fűtöttem, de ma a ventit rárakom, és tuninggal is megkínálom a picikét
.
A visszahűlés nagyon érdekes volt: a GPU gyorsabban hűlt vissza, mint a környezet.
-
BaliJack
aktív tag
Tegnap megvettem és felraktam az Accelero S1-et az X1950GT-re.
A leghosszabb művelet az ezüstös paszta eltávolítása volt az egészben, de sikerült. A Sapphire gyári hűtéséből a VRM-eket hűtő bordát fennhagytam.
Venti nélkül tuningmentesen néztem eddig: netezés közben 38/38 fokos (környezet/GPU) - per pillanat 37/36 fokos; és ha az űrhajót megpörgetem, akkor 40/42-re kúszik fel, de ott úgy tűnt, hogy megállt. 3DMark05 után meg 40/40-es értékeket mutatott az ATT.
Szóval: főnyeremény ez a hűtés.
Ma néztem 8800GT-vel mit teljesít: ventivel (vagy ventikkel) 45 fok körülire képes alapjáraton, terhelve 50-55 fok. A GT tuningolva volt.
MOD: csak elfelejtettem a képeket
Kártya a hűtéssel
A házban -
BaliJack
aktív tag
Hát akkor ezek után most már mindketten kúúvaokosak vagyunk
.
Ha teheted, nézzed meg a hidat Velencében, a Canal Grande-n hajózva és átsétálva rajta: boltokkal van tele, nagyon szép
.
Asszem S1 lesz, mert picit drágább ugyan, de jobban tetszik
, és rakok rá egy Noctua 12-es ventit
.
Kösz még egyszer.
-
BaliJack
aktív tag
Hát, azért gondoltam, hogy nem megy rá, mert ebben a topikban írta egy tulaj
. Bár az is igaz, hogy neki PCI-E-s GT-je van. A magassági túllógást azt tudtam (nem vagyok annyira tájékozatlan
).
De most már mindent értek, tudok, és nagyon kösz
.
(Illetve a Rialto-ról eddig azt tudtam, hogy egy híd Velencében, de azt nem, hogy csipp is).
-
BaliJack
aktív tag
Bocs, kimaradt, hogy melyik csavartól
Kösz a választAzért kérdeztem, mert úgy emlékszem, hogy láttam egy képet, ahol az látszódott, hogy a borda túllóg a kártyán, így nem fért be a gépbe. A VGA-csatikon lógott túl. Itt a fórumon rékerestem, h AGP S1, de nem találtam semmit hozzá. Az X2-ről kiderült, hogy nem megy rá az AGP-s GT-re
.
Kösz mégegyszer.
-
BaliJack
aktív tag
Sziasztok!
Az Accelero S1 milyen hosszú a GPU-blokk lefogó csavarjainak középvonalától addig az oldaláig, amelyik a VGA-csatlakozóknál van/azok felé néz.
Egy X1950GT AGP-shez venném, mert a zafíroshűtő elnyomja a játékok zajait is, és még nem is megy 100%-on
.
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest