Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
válasz
BaliJack #391 üzenetére
Tegnap meg Teszt Eleket játszottam
, és 15 percig hagytam az űrhajót pörögni. Az "eredmény": környezet/GPU hőmérséklet 48/50 foknál beállt. Egyelőre tuning nélkül fűtöttem, de ma a ventit rárakom, és tuninggal is megkínálom a picikét
.
A visszahűlés nagyon érdekes volt: a GPU gyorsabban hűlt vissza, mint a környezet.
-
Speed®
titán
válasz
BaliJack #383 üzenetére
Én a Rialtoról azt tudtam, hogy egy chip, amit az alapvetően PCIere készített GPUknál alkalmaznak az AGPvel való kommunikációra, ala "fordító".
De így már qrva okos vagyok, hisz azt is tudom, hogy egy híd VelencébenMeglep amit az 1950 topikban írt a figura, mert egy zsáknyi 1900/1950GT karival találkoztam, és mindegyikre felment az X2. Nem hinném, hogy ez nálad másként lenne, de egyszerűen meggyőződhetsz róla. Ha ott vannak furataid ahol csavarokat látsz, rámegy.
-
Speed®
titán
válasz
BaliJack #381 üzenetére
Miért ne menne rá az X2? Tudtommal a Rialto chip a kártya hátuljára került, így a GPU felőli oldal teljes mértékben azonos a PCIe megfelelőkével
Pusztán annyi még az eltérés, hogy a VRM Heat Spreadert meg kell kicsit vagdosni az AGPs kari dupla tápcsatija miatt, ezt írja a gyártó is.
A borda egyébként túllóg a kártyán, de nem hosszában, hanem magasságban.Ha van helyed az S1 számára 12es ventivel, akkor azt javaslom, de ha nincs, jó az X2 is, a fentebb leírt barkácsművelet után ha dupla tápcsatid van. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Synology NAS
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Suzuki topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i5-7200 laptop (hibás)
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő