- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monolith
tag
Semmit nem kellett barkácsolni, csak a hőcsövek felőli ram süti felragasztásnál kell kicsit figyelni, éppen hogy elfér a hőcső alatt, de ez azt hiszem a ref kariknál is így van. Lényeg, hogy azt kicsit eltolva kell felrakni ne érjen hozzá a csőhöz. Nekem külön tetszett hogy a gyári vrm borda is maradhatott, elfér a hűtő alatt. Sokaktól olvastam, hogy a ram sütik nehezen ragadnak, nálam ez nem így volt, erőltetés nélkül megmaradtak a helyükön, és azóta is ott vannak, igaz előtte áttöröltem a felületet alkohollal.
-
Monolith
tag
A gyári hűtő tényleg jól hűtött nálam 38-56 fok között mozgott automatikusan szabályzott ventivel, de fix 20%-nál sem ment feljebb 70-nél, viszont nekem mindenképp hangos volt. Accelero és 5v-ról működő Coolermaster ventivel most az idle 33-35 fok szokott lenni terhelésnél meg marad 50 fok körül a kártya, ezt nem is lépi át igazából csak a GPUCaps-es teszteknél, de az meg nem a valóság, szintetikus teszt, amúgy a gyárival ilyenkor nem állt meg 80 foknál az Accelero meg simán tartja 70 fok alatt. Ja és így hangtalan lett a cucc, persze ez attól függ milyen ventit barkácsolsz rá, nálam a házam egyik ventije lett befogva erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest