Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
Henker2 #1511 üzenetére
Köszi! Sejtettem, hogy ezek is hangosak, némi tapasztalat azt mondatja velem, hogy ami 1000 fölé megy az már hangos, alatta viszont csak lehel. A twin turbot is szidják a hangja miatt...
Nem játszok sokat, bár ez is inkább az általában kategória. Azon gondolkozom, ha már nem tudom passzívan használni, akkor egy s2+12-es venti nem ésszerűbb? -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Henker2 #1437 üzenetére
Én nekem 4850-em van, szval arról írom le mit hűtöttem. Van a GPU körül az a sok fekete négyzet és még a FET-et. Vannak a FET-k mellett a VRM-ek azokat nem hűtöm, csak a 12-es ventije ontja rá a hideget.
Egyébként nézd meg ezt a linket: [link]. Itt egy 8800-as karit látsz S1-es hűtéssel és onnan már látod mit hova kell tenni.
-
BemAnyó
senior tag
-
pappen
tag
válasz
Henker2 #1152 üzenetére
Szia!
Legegyszerűbben gyorskötözővel, vagy kábelkötözővel. Én is ezeket használtam.
Ez a turbo modul. Gyári ventilátorok.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest