Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ádika86
aktív tag
Üdv! Lenne egy kérdésem:
Mi a különbség a rev1-es és a rev2-es S1-es között? Mert én azt hittem, hogy az, hogy a rev2-es már fullosan kompatibilis a g92-es nvidia kártyákkal. Találtam ITT S1-et, írtam nekik, de azt válaszolták, hogy jelenleg a rev1-est tudják csak beszerezni az új típus március végén lesz elérhető. Egy nagyker nem tudja a rev2-est beszerezni? Itt PH-n meg már állítólag lehet kapni aprók között?! Most akkor hogy van ez, mert ha megnézitek a linket, ott írja a kompatibilitásnál, hogy 8800gt és 8800gts(g92). Nem értem valaki magyarázza elköszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Plazma TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitspower Leviathan 480/54mm/
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest