Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Üdv!
Elvileg jogosult lehetek saját avatarra, viszont nem értek a képes dolgokhoz, ezért szeretném kérni, hogy a lentebb linkelt képből ha tud valaki rajzfilmszerűt varázsolni ( #23,#37 és #43-as hsz-ekben láttam, hogy másnál is hasonló történt) , akkor ezer háláért és esetleg egy sörért cserébe tegye meg nekem
Íme a fénykép: [link]
Köszönöm előre is !"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
V_Zoli
aktív tag
Hali!
Én is elgondolkoztam, hogy esetleg kérhetnék egyéni avatart.
Elvileg már jogosult vagyok rá...(ha nem szóljatok)
Valami ilyesmire gondoltam: [link]
A véleményeteket szeretném kérni hogy ez még belefér-e?
Igaz nem mesefigura de azért mégis szerteném hallani a véleményeteket róla...
THX
Üdv.:Zoli
[Szerkesztve]''Teljes gázt húzok, ameddig csak lehet és ha fékezni kell, akkor az életemért fékezek, mert vége az útnak.''
-
addikt
Lassan végigjárom az összes arcképszerkeztő toplicot.
Az eredeti PH!-s avatarom szeretném kicsit átszerkeztetni, pontosabban kifehérítetni.
Ghost hirtelen ilyenre tudta megcsinálni, amit köszönök neki, de ez még egy kicsit finomítattni szeretném [link]
Nem látszik hol van a sörénye. Azt lehetne valahogy kicsit piszkosabb (szürkébb). Kérhetek egy kis korrekciót? Esetleg 1 kékszemú piszkos sörényű változatot?
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
addikt
Igen néztem, meg is köszöntem, de ez jobban tetszik. Ennek a szemét szeretném átszínezteni.
(Sajna valszeg csak este leszek netközelben ismét.) Előre is megköszönöm annak aki megcsinálja. És szeretnék majd valakivel 1 képet átszerkeztetni, mert az is tetszik, csak nem tudom, az hogy nézne ki avatarként.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
addikt
válasz BLiNk3r #2014 üzenetére
Így igaz én mondtam hogy kék legyen a szeme. Ha megtennéd hogy a 2. képet megcsinálod barna szeműre is (mikor megláttam elkezdtem fázni egy kicsit, túl sok hideg színt kértem ). Egyébként a tied is és Lord Zero-é is tetszik. (esetleg ha Lord Zero képét is megcsinálnád barna szeműre)
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
addikt
Még 1 kérés ebből képből lehetne avatart csinálni?
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
addikt
Először is szeretném megköszönni a segítségeteket.
Másodszor totál ki vagyok, ennyi versenyző közül elég nehéz választani.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
addikt
Meg van a döntés, Yaye által készítet kép fogja szerény személyemet tovább képviselni.
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítségetekett.
Hopp ebből most nekem akkor szükségem lenne kisebb vátozatra? Legyeneszíves valaki készítse el.
-
V_Zoli
aktív tag
Nah kerestem másikat...
Ehhez mit szóltok:[link]
Eseleg valaki segíthetne megcsinálni...
THX''Teljes gázt húzok, ameddig csak lehet és ha fékezni kell, akkor az életemért fékezek, mert vége az útnak.''
-
Viszlát
addikt
Sziasztok ismét,
újabb kéréssel fordulnék felétek, mivel [link] ezt tanácsolta. Előző kérésemre nem reagált senki (egy embert kivéve, akinek a legvégén meg fogom köszönni segítségét), így magam álltam neki és a 0-ról indulva ennyit sikerült összehoznom:
Csak tippelek, hogy mi a gondja Grafiqs-nak a képpel, vagyis hogy a szélek nem egészen sikerültek jól, magam is látom, sajnos tőlem ennyi tellett... Színkorrekciót alkalmaztam és a filterek közül a Dark Strokes nevűvel játszadoztam, hogy inkább legyen rajzszerű mint fényképszerű. Belinkelem az eredeti képet is, [link] hátha ebből könnyebb. Láthatjátok, hogy a kalap eleje teljesen elveszik a fehér háttérben, így nem tudtam szépen kivágni, vért izzadtam mire megrajzoltam de még így sem lett tökéletes És ismételten előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradságot és megcsinálja.
Üdv, V
[Szerkesztve]"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Viszlát #2031 üzenetére
Szerintem még egy kicsit fényképes. Bevallom este amikor beraktad a requestbe leszedtem és elkezdtem a széleivel mojolni kicsit meg próbáltam helyenként világosítani, aztán arra jutottam, hogy tényleg kicsit még fénykép szerü a dolog azért nem is postoltam az eredményt.
Feel Good Inc.
-
Viszlát
addikt
Emberök, help pls!
Photoshopban megcsináltam az avatart, aztán mikor elmentem gifbe, szétcseszi az egészet.
Gifben mentve: recés meg sz*r...
jpg-ben mentve: nem recés, ámbár homályosabb...
Mit rontok el?
[Szerkesztve]"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Goose-T
veterán
Üdv mindenkinek! Tudna valaki nekem egy elfogadható avatart szerkeszteni ebből a képből? Sajnos nincs Photoshopom és nem is értek hozzá... Időm se nagyon van rá.
Hálás köszönet előre is!Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Agostino
addikt
Hello.
Nem akarok nagyon beleszólni a munkádban - ami egyébként igazán kiváló - , de mi lenne, hogyha a bal alsó sarokban, a vállából (fekete háromszög) lecsipnél egy keveset? Az egész beljebb mehetne, és kisebbnek hatna.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Viszlát
addikt
Én nem tudok dönteni. Kedves moderátorok, akik ezért felelősök, rátok bízom, amelyik szimpatikusabb.
És nagyon köszönöm Yaye-nek, hogy foglalkozott vele.
-
Yaye
őstag
válasz Agostino #2041 üzenetére
Nagyon sokat nem tudok lecsípni belőle, a kalapkarimáig max 3-4 pixelt. Volt olyan verzió is, de kicsit bénán hatott hogy a fehér gallér bal szélen a semmibe fut ki, azért vágtam el picivel a zakóhoz való csatlakozás alatt.
(Ha valami megbolondult ember netalán két jákót akarna rádsózni, feltétlenül szólj! )
Viszlát: neked kell döntened Vagy bízd Bash-re.
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
A leghálásabb köszönetem száll felétek, Shim és Pompi! Köszi szépen, hogy foglalkoztatok vele, nagyon tetszik az eredmény! Bocs, hogy eddig nem válaszoltam, itt: [link] voltam és nem voltam netközelben. Azt hiszem, zúzok is a request topikba, hogy minél hamarabb Oggy fejével vigyoroghassak a PH-n!
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Valaki aki nagyon vágja a dolgokat, csinálna nekem egy avatart ebből a jófajta kecskéből?
Előre is köszönöm!| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
A középső arcból valaki megpróbálna egy avatart heggeszteni?
Az egyik kollégának (Bog) kellene...
[link]
A kepet attoltottem egy tarhelyre, mert a direkt link nem mukodott - tivless qq more pewpew!
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs