- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Sörfőzés - csak óvatosan!
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz TommyNagz #40677 üzenetére
---
Csillogás nélkül:
________________A kontúrok nagyon gyengék, főleg a belsők, de én a külsőkre is adnék még. - vond
---
Normál:
Kérelmező zöld nyakkal kéri (!!!), így számomra érdekes de nekem végül is mindegy.
- Harrrrr! Ok
Egyéni arcképe beállításra került. - radi8tor - 2017-03-14
[ Módosította: radi8tor ]
-
zenwalk
senior tag
sziasztok
Megkaptam az engedélyt egyéni avatárra. Van egy szabad Vuk, viszont van egy másik, amit valaki használ. Ez kizáró ok és keresgessek tovább?Köszi
-
Arcképgyáros
-
ChromeX
addikt
Tudom, hogy sok a request, de ezt valaki megnézné nekem? [link]
-
-
Djuree
félisten
#40855-re vki?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Timyyy
őstag
Köszönöm a fáradozást, de akkor inkább maradnék a jelenlegi avataromnál. Azóta sem találtam jobbat amit évekig nézegetni tudnék, a kedvenceim, a tigrisek pedig már sokszorosan foglaltak!
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
omikron23
senior tag
-
Muerte
addikt
Sziasztok!
Kaptam engedélyt hogy lecserélhessem az arcképem.Szeretnék egy jópofa vízilovas avatart ha lehetséges.
Nincs semmi konkrét elképzelésem,mindenre nyitott vagyok,igazából eddig csak itt nézelődtem kicsit:[link] és inkább rátok bíznám a választást,mert nem nagyon értek a témához[ Szerkesztve ]
-
omikron23
senior tag
válasz -secret- #40841 üzenetére
Udv. -secret-!
Koszonom szepen a gyors munkat! Nem szeretnek elegdetlennek tunni de en egy kisse maskepp kepzeltem el... Gondolom a teljes alakos kep nem megoldhato, mert elvesznenek a reszletek. Ami igazabol a problemam, hogy szerettem volna ha egy kisse 3D-s hatasa van az egesznek, mint pl. a Te avatarodnak is, ezert linkeltem azt a kepet a hozzaszolasomban.
Ha ez ne megoldhatoto akkor esetleg kerhetnem a kovetkezo kepet a Coon helyett? (teljes alakosan )Elore is koszonom, es igazan nagyra ertekelem a kozossegert vegzett munkatokat!!!
Udv.
[ Módosította: vond ]
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
Spet
addikt
válasz Keeperv85 #40842 üzenetére
Volt, és ez alapján volt elkészítve, de sehogy sem leltem anno én sem.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Keeperv85 #40842 üzenetére
Jofi81-nek van csak DS-es avatarja, de az más fajta.
Live-Die-Respawn
-
Djuree
félisten
márciusban leszek jogosult cserére.
ebből szeretnék valamit kihozni:
[link]
elég jó felbontású sztem.
segítsetek légyszi, ti értetek a szerkesztéshez, én max paintben tudom körülvágni.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
duvi
nagyúr
Sziasztok,
Szeretném lecserélni az arcképemet. Jogosultság megvan.
Ha lehetséges, akkor ebből szeretnék egy új avatart:
- eredeti
- erősített kontúrral
Szélességéből talán lehet annyit vágni, hogy kijöjjön az 50x40-es méret. -
qantum
senior tag
Sziasztok! Mikorra várható, hogy elkészül?
[link]" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
.LnB
titán
-
őstag
Sziasztok.
-Engedély
-Elképzelésem az új avatárra:Köszi
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Beni2360
félisten
Na ja egy kicsit-nagyon nemfigyeltem oda. pedig javit a gép és át is szoktam olvasni. Kávé szünete volt a lektoromnak.
Teát az orrlyuk és aszájafelső ajak közé gondoltam valahogy így mint aki szemüvegt hord és lent viseli az orra hegyin a szája felett de itt az orra alatt lenne.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
.LnB
titán
válasz Pierre75 #40833 üzenetére
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
Pierre75
senior tag
A dandy vmiért ugrott. mr. Bean átmegy-e a rostán és lenne-e vki oly jó, hogy el is készítse?
[kép] -
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Meg kaptam a jogosúltságot saját avatarra.
Sokat keresgettem de nam maradt alistán nagyon mit választanom. [kép]Erre godoltam egy kis átalakítással éspedig az ór lyuk és a szálya széle közé szeretnék rá varázsoltatni egy fekete keretes szemüveget, akár szárak nélkül is, csíptetőst.
Köszönöm előre is és a variációs lehetőségeket is várom.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Jaffa75
őstag
Ha bármely kolléga szereti a Real Madridot, akkor az én választásommal szívesen fog dolgozni!
Köszi előre is hogy ránéztek -
_Atesz
addikt
Szép lettem, köszönöm Uraim, különösen Ndruu kollégának.
-
Szinyák
őstag
Köszönöm mindenkinek a munkát és a türelmet !
Szinyák
-
Predator2
addikt
Helló
Az elkészítésre várókhoz, a nick-em mellé beraknátok ezt a kommentet is légy szíves?
Köszönöm
---
Be. -secret-
[ Módosította: -secret- ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
vond
MODERÁTOR
válasz WestBam #40806 üzenetére
Szerintem sokkal egyedibb lenne WestBam, mint egy sima gázálarcos csóka. De te tudod. Az utolsó álarcos forrás már megfelelő szerintem, csak ki kell pótolni a bal oldalát.
Ja, azok a kilencvenes évek. Jó is volt az. WestBam volt az egyik legjobb szerintem, meg Marusha, meg persze a többiek. Emlékszem, a '94-es Mayday-t a TV hangszórója elé tett kazettás magnóval vettem fel. Aztán hónapokig azt nyúzta mindenki. A Celebration Generation-t pl. még most is órákig képes vagyok hallgatni.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
-igu-
veterán
Üdv,
Szeretnék ebből a képből avatart készíttetni. Elég a mellkasig, vagy a mellső láb mögött levágni - vagy ahogy legjobbnak tűnik.
Szeretném, ha kicsit morcosabb lenne az arckifejezése a jószágnak, ha ez megoldható, ill. az orra hegyére nem kellenek azok az apró kicsúcsosodások és a színek is lehetnének kicsit sötétebbek (mint ezen a fotón).Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Szinyák
őstag
Én is kérhetem a beállítás ? elvileg minden rendben az enyémmel is . Köszönöm előre is .
Szinyák
-
WestBam
senior tag
Jó kérdés, teljesen azért nem szeretném lemásolni, még a végén azt hiszi valaki, hogy tényleg ő vagyok Egyébként már elgondolkoztam, hogy ha ez a gázálarcos téma nem jön össze akkor bedobom, bár szerintem azzal több meló lenne.
Ellenben öröm, hogy van még aki tudja egyáltalán honnan jött a nickem⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
vond
MODERÁTOR
válasz WestBam #40803 üzenetére
Bocs, hogy belepofázok, de sokat hallgattam/hallgatom a fickót, így megkérdezném, hogy ilyen névvel miért nem inkább ténylegesen WestBam akarsz lenni?
Ez a forrás pl. egész jó is lenne, csak ki kell színezni, meg a kis búbot az arcán felerősíteni. De meg lehet támogatni esetleg fülessel és/vagy baseball sapival is, bár már így is elég felismerhető szerintem.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
batman91
őstag
válasz caindwan #40698 üzenetére
Nekem az első sor másodika jobban tetszik mint a javított, de majd a szakik megmondják melyik felel meg.
.........................
Rendben. Vékonyítottam a kontúrokon és egy picit pirosabb lett az arca - caindwan
[ Módosította: caindwan ]
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
WestBam
senior tag
válasz WestBam #40799 üzenetére
Ok, akkor koponya helyett lehet sisak is
Nem ragaszkodom egyik képhez sem teljesen, igazából ha van valakinek kedve/ideje kreatívnak lenni akkor rátok bízom.
Egyik, másik, harmadik.
Ezekről véleményetek?........................
Ajánlom figyelmedbe [link] - caindwan
[ Módosította: caindwan ]
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- DJI RC Pro drón távirányító (RM510)
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő