Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Ha nagyon rajzfilmesítem, akkor már nem igazán lesz felismerhető. Mármint úgy, mint karakter, tehát elveszítheti a stílusjegyeit. De ezt talán még megoldom. A gallér kérdése sem gond. Viszont a fejtartásával nem tudok mit kezdeni.
Esetleg az első képből:
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Szerintem lássuk azt a másik témát. Legalábbis részemről, ha a kollégáknak nincs hozzáfűznivalójuk a dologhoz.
Źşë': Kértelek priviben hogy szúrd ide be azt a képet amit még akkor készítettem, amikor a másikat is, de ha nem, akkor majd én.
Tehát, a nőből még készült egy ilyen verzió is:
Szerk.: Összehasonlításképpen, a bekért verzió:
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Ezzel akkoriban is meggyűlt a bajunk, mikor eddie17 kérte. Akkor is a filmes vonalon próbáltunk elindulni, amik nem igazán sikerültek. Jag készített 4 variációt, amelyekből végül meglett a kiválasztott.
A linkelt képek sajnos nem túl jók, mert úgy helyezkedik el a teste, hogy nem lehet normálisan megvágni. Az utolsó még istenes, csak az meg túl árnyékolt. Majd körül nézek neten, hátha találok valami jó alapot.
Üdv. H
-
lvnt
őstag
Közben találtam egy képet, amelyből szerintem megoldható a dolog. Csináltam egy "vázlatot" (megtekintését csak erős idegzetű arcképszerkesztőknek ajánlom, pár perc Paint + a szakértelem teljes hiányában szenvedő felhasználó!). Valahogy így gondoltam (persze tükrözve). Azt viszont nem tudom, hogy miért fehérek a háló vonalai a ruhán. Nagy munka lenne befeketíteni őket? Csak mert amúgy a testhelyzet meg a rajzosság miatt jó alap.
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
Az itt lévőket nézted? Ezek közül még ez is jó lehet. Persze kis tuning (árnyalás, stb) járna hozzá.
Amúgy be lehet simán feketíteni a vonalakat.
Melyik legyen?A vázlat amúgy szerintem paint-hez képest meglepően jó
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
csabám
addikt
-
SOAD19
addikt
-
vond
MODERÁTOR
Az a forráskép csak szerinted tökéletes... Majdnem teljesen fotószerű, elég nehéz belőle dolgozni, és ugye mostanában nem is nagyon vágunk bele ilyesmibe...
Egyként SOAD19 első, pólós forrása bár elég kicsi, de egész jó lehet... Szerintem egy kicsit átdolgozva nem is lenne karikatúraszerű... Ha lesz időm, bele is vágok, aztán meglátjuk, milyen lesz...
(#29909) Blue@X: A második SOAD19 forráskép, egy jókora fejnöveléssel / testkicsinyítéssel tökéletes lesz...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NiMH akkumulátor
- általános iskolai rendszergazda
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest