Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
raczger
őstag
nem a balkánon vagyunk... tudod mennyire nem szeretik az emberek mástól a türelmetlenséget? ők még szívességet is tesznek azzal a fórumozóknak, hogy egy bizonyos idő után, kérhetnek avatart maguknak, megaztán, ha jól sejtem Panther-nak sem ez a főállása (igazából nemtudom, hogy ő kap-e ezért pénzt, de véleményem szerint, ha kap is, nemhinném, hogy sokat), tehát, ha valakit, naponta 5 különböző időpontban felkeresnének, hogy légyszi, rakd már be ezt az avatart, úgy is csak 2 percedbe kerül. Valóban két perc, csak előtte még ezt kell kikeresni, meg azt kell megcsinálni, meg jó-e, leellenőrizni, tehát abból a 2 percből többszöröse lesz, és ez csak egyetlen egy képnél, tehát ha ezt többször meg kell csinálnia, az 3 nap után már hihetetlen idegesítő... sokkal egyszerűbb tényleg 2-3 hétig gyűjtögetni ezeket, közben moderátorok megszavazzák, stb... és egyszerre több képpel fordulnak oda a bizonyos személyhez, és egyébként én azt kívánom neked, hogy olyan türelmetlen emberek vegyenek majd körül, mint amilyen te vagy, meglátod, idegileg sokszor kikészülnél!
-
raczger
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
én osztoma véleményedet
más témában is vannak ilyen jellegű dolgok, valaki megkérdi tőlem, hogy ezt meg azt hogy kell csinálni/beállítani stb, rákeresek gugliban az ott szereplő egyszerű egyszavas kulcsszóra, és lám, első 10 oldal összes találatában ott a megoldás
itt is ez a helyzet, sokan csak úgy beírják, mert az kevesebb idő, mint utánanézni, mi lehet a megoldás, inkább más keresse meg helyette, illetve, ha más úgy is tudja, gyorsan választkaphat, vagy nemistudom én miért még...
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- sziku69: Szólánc.
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest