Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Ez hogy a fórum hölgy tagjainak lehessen saját avatartjuk szép gesztus lenne, de szerintem a sokak elleneznék ezt (természetesen nem a hölgyekre gondoltam). Szerintem ez a rendszer ami most van jó, és nem kéne megváltoztatni. Ja és honnan lehet tudni hogy hogy valaki fiú vagy lány? Vannak olyan nevek amikről eggyáltalán nem lehet eldönteni. És mivan ha valaki azt hazudja hogy lány?
Köszönöm az elismeréseteket a Jerrys képért.
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
Támogatom mindkettőt, a másodikat annyi kiegészítéssel, hogy ne feltétel nélkül, hanem csak valamilyen ''könnyített'' rendszerben kaphassák meg az avatart (hogy ne az legyen a téma állandóan, hogy melyik idióta hazudja már megint azt, hogy nő, csak hogy saját képet kaphasson).
-
Yaye
őstag
Kösz az ötletet, mindenkinek, megtiszteltetésnek veszem. Szerintem vannak itt páran akik egymilliószor többet tesznek a fórumért, és elég jól elvannak lényegében széria fejekkel, szóval most már én is kivárom azt a kb 110 napot ami még hátra van. Úgy se találtam még ki hogy mit kérnék ha kérnék. De még 1x kösz, tényleg jólesett.

(Jerry tényleg jó lett.) -
ladybug
őstag
Kedves I_Am és Modok!
Hadd kezdjem én a köszönetet hölgytársaim nevében. Nagyon kedves és figyelmes lépés ez részedről/részetekről. Azt hiszem, nem csak a magam nevében mondhatom, hogy jól érezzük magunkat itt köztetek. Örülük, hogy ilyen jó társaság. Nagyon hamar befogadtok ide mindenkit, és segítitek egymást, minket. Köszi még egyszer ezt a tiszteletet.
Yaye pedig valóban fantasztikus munkát végez az avatarokkal. Megérdemel egy jutalmat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Linux kezdőknek
- World of Warships
- Jövedelem
- Microsoft Office és Office 365 topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest