Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Igen, köszönöm. Pontosan erről volna szó.
Kidus, te teljes egészében és alapjaiban értetted félre, amit írni, mondani akartam. Ahogy mondani szokás: fuss neki újra. Amit írtál azzal az első betűjétől szinte az utolsóig egy teljesen más dologra reflektáltál, de legalábbis semmi köze sincsen ahhoz, amit én írtam. Engem nem az elbírálás érdekel, a kérvényezés ideje, kinek milyen az előélete, mit beszéltek egymás között, ez a moderátorok dolga, sose érdekelt, és soha nem is fog, van éppen elég dolgom ezen kívül is. Azt akartam kihozni az egészből, hogy jobb lenne az erősebb moderátori jelenlét, és a párbeszéd a kérvényezők és az elfogadók között. Ez az utóbbi időben szinte zéró. Azért csak szinte, mert Polacheck vette a fáradtságot, és adott pár konstruktív tippet - utólag is köszönet érte.
Aktív témák
Hirdetés
● Arcképek ömlesztett listája az első hozzászólásban.

- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekarok offolni, de a köszönetet illik módosítani iylenkor. Bocs érte!