- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Nem tudom ki mennyire van otthon a modulozásban és kapcsolt attributumok terén de megpróbálom, mert nekem kissé érthetetlen miért viselkedik így a program.
Több épületből álló projekt, két szakág ArchiCAD-ben (építész és tartószerkezet). Van egy GEN modell fájl, ahová mindegyik modell fájl be van linkelve. Kompozit szerkezetek részéről vannak azonosak és eltérők épületekre vonatkozóan.
Ugye az indexelésre ügyelni kell, mert ha két eltérő modellben, eltérő kompozitok kapják ugyanazt az indexet, akkor a GEN-ben ebből probléma lesz.
Jelenleg ha új kompozit falat kell létrehozni tevfejlődés esetén, akkor azt minden másik modell fájlba be kell vezetni jelenleg az attributum kezelő segítségével. Itt jön a kérédésem: miért duplikálja a kompozit szerkezet kapcsolt attributumok checkbox bepipálásakor az építőanyagokat, kitöltéseket, felületeket és a folytonos vonalat is!? Ezek minden tervfájlban ugyanazok, mivel egy ugyanazon sablonból lettek létrehozva és nem babrálhatja őket senki.
Ha kiszedem a pipát a chechkboxból, akkor hiányzóként állítja be ezeket a kapcsolt attributumokat, de nem mindet csak néhányat. Csináltam egy tesztfájlt és elkövettem hasonlót, de ott nem volt ilyen probléma. Találkozott már valaki hasonló problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Ukrajnai háború
- Overwatch 2
- The First Berserker: Khazan
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Microsoft 365 egyszemélyes verzió 12 hónapra
- 20.000Ft Régi PC játék: "Döme és a varázskövek"
- Need for Speed Pc játék gyűjtemény magyar borítókkal
- World of Warcraft : War Within ! Battlenet GIFT ! Game time !
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- AM 5 lapok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest