Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ne aggódj, szerintem nálad is a most kijött Mesa 19.2.0 okozza a hibát. Nem az Arch hibája, a Mesa devek írták a szoftvert ilyen instabilra. Tudnak a hibákról, javítás alatt van, nemsokára várható a 19.2.1.
Nálam egyébként csak a Chromiummal van baj. A többi program teljesen jól megy, Firefox, mpv, játékok.
(#5990) eddie1978: Annál szerintem el fogod tudni kerülni ezt a hibát, mert hátrébb jár a verziókkal, így a Mesa csomag is régebbi benne. Mire meg elérnek az újabb verzióig, az már a javított 19.2.1 lesz. Egyébként jövő héten én is kipróbálom a CL-t, nagyon kíváncsi vagyok rá. Nem a stabilitására, hanem a sebességére.
-
vinibali
őstag
hivatalosan semennyire

https://www.vmware.com/products/workstation-pro.html -
vinibali
őstag
szerintem elsőre megérné fsck-zni a boot partíciót és megnézni, hogy van-e rajta hely.
ha nincs külön, akkor az egész root-ot, de elsőre csak kíváncsiskodós kapcsolóval.# fsck.amivan-n /dev/sda1
utána ráereszteni egy# mkinitrd -p linux
parancsot, hátha csak az initrd csúszott el. de ha a leírt hibákat tapasztalod, szerintem ott valami inkompatibilitásból adódó systemd probléma lehet.
hogyha ezek sem válnak be, akkor# pacman -Syu linux-lts.az fsck-t iso vagy live image-ről bootolva kellene megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

BoB