Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Arch Wiki és a Manjaro Wiki. Az sem ártott volna, ha leírod, hogy konkrétan melyik játék és milyen források (linkek) alapján próbálkoztál. Ha sikerült szétgányolni, akkor szerintem jobban jársz, ha újrahúzod az egészet. De lehet, hogy nem Arch alapú disztróval kellene próbálkoznod, ha még ennyire az elején vagy.
-
Freel
tag
Senki?

Akkor valami támpont legalább, hogy merre induljak?
Beírtam egy ilyet:
ls -l /usr/lib/libcurl*Ekkor kiírt pár sort, de volt közte pirossal nem is egy. Már szét szimlinkeltem mindent valószínűleg az a baj.
Órák óta keresem a neten a parancsot, hogyan lehetne kilistáztatni és törölni az általam létrehozott szimlinkeket... Semmi nem működik!!!Valaki valamit?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB