Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Arch Wiki és a Manjaro Wiki. Az sem ártott volna, ha leírod, hogy konkrétan melyik játék és milyen források (linkek) alapján próbálkoztál. Ha sikerült szétgányolni, akkor szerintem jobban jársz, ha újrahúzod az egészet. De lehet, hogy nem Arch alapú disztróval kellene próbálkoznod, ha még ennyire az elején vagy.
-
Freel
tag
Senki?

Akkor valami támpont legalább, hogy merre induljak?
Beírtam egy ilyet:
ls -l /usr/lib/libcurl*Ekkor kiírt pár sort, de volt közte pirossal nem is egy. Már szét szimlinkeltem mindent valószínűleg az a baj.
Órák óta keresem a neten a parancsot, hogyan lehetne kilistáztatni és törölni az általam létrehozott szimlinkeket... Semmi nem működik!!!Valaki valamit?

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen. 12-15"
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB