Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Mindkét problémát megoldottam, igaz a particionálás nem sikerült! Az archinstall script elhasalt, kétszer is. Manuálisan tettem fel. Friss csomagokat akartam. Tök jó, hogy alapból működött a Flatpak! A legtöbb alkalmazást azzal telepítettem fel! Gond nélkül mennek! Felraktam a gnome-ot. És így minimális konfigurációra volt szükség. Így, hogy túl vagyok rajta, nem gondolom, hogy Arch Linux haladóknak szánt disztribúció! Az is igaz, hogy régóta próbálkozok vele.
Közben rájöttem, hogy disztró hoppolásom kényszeres, a szó pszichiátriai értelmében. Nem viccelek!
Dolgozom rajta, hogy kitaláljam mit csinálhatok kéz nélkül, mert beteg a kezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest