- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Mindkét problémát megoldottam, igaz a particionálás nem sikerült! Az archinstall script elhasalt, kétszer is. Manuálisan tettem fel. Friss csomagokat akartam. Tök jó, hogy alapból működött a Flatpak! A legtöbb alkalmazást azzal telepítettem fel! Gond nélkül mennek! Felraktam a gnome-ot. És így minimális konfigurációra volt szükség. Így, hogy túl vagyok rajta, nem gondolom, hogy Arch Linux haladóknak szánt disztribúció! Az is igaz, hogy régóta próbálkozok vele.
Közben rájöttem, hogy disztró hoppolásom kényszeres, a szó pszichiátriai értelmében. Nem viccelek!
Dolgozom rajta, hogy kitaláljam mit csinálhatok kéz nélkül, mert beteg a kezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB