Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shyciii
üzenetére
Ezt tudom, de sajnos nem működik.
Csináltam már desktop fájlt, pl. az imwheel-t így indítom, de valamiért az xrandr-t nem szereti.
Próbáltam direktben indítani, azaz a desktop fájlba írni a paramétereket a paramétereket is, de próbáltam a script-et is, amit jelenleg kézzel indítok folyton. Egyik megoldással sem tetszik neki.
Igazság szerint jó volna valami DE-től független megoldással indítani, mert ha feldobok esetleg egy i3-at vagy bármi mást, akkor ne kelljen ezzel külön foglalkozni.
És persze user független is jó volna.
Nincs valami systemd paraméter arra, hogy várjon a DE betöltésre és csak azután fusson le egy xrandr paraméterezve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkoholista nevelde
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Opel topik
- Temu
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB