Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- bambano: Bambanő háza tája
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shyciii
üzenetére
Ezt tudom, de sajnos nem működik.
Csináltam már desktop fájlt, pl. az imwheel-t így indítom, de valamiért az xrandr-t nem szereti.
Próbáltam direktben indítani, azaz a desktop fájlba írni a paramétereket a paramétereket is, de próbáltam a script-et is, amit jelenleg kézzel indítok folyton. Egyik megoldással sem tetszik neki.
Igazság szerint jó volna valami DE-től független megoldással indítani, mert ha feldobok esetleg egy i3-at vagy bármi mást, akkor ne kelljen ezzel külön foglalkozni.
És persze user független is jó volna.
Nincs valami systemd paraméter arra, hogy várjon a DE betöltésre és csak azután fusson le egy xrandr paraméterezve?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
BoB