Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Eszemágában sem volt az xmonad-ot kipróbálni. Pont a Haskell miatt. Csak az xmobar-t konfigoltam volna be, mint a polybar-t. Az még nem lett volna vészes, de így hogy ennyi csomaggal operál...Így már nem érdekel az összehasonlítás, hogy mennyi erőforrást ehet.
Amúgy a chmod-chown témára visszatérve nekem van egy a winyón egy sda3-as partíció, amit felmountoltam a /home/Data alá, és muszáj volt chmod 744-et használnom a 644 helyett, mert a vifm az sxhkd-s billentyűparancsra nem akart megnyílni. Egész pontosan a super + enter- re van beállítva, ami kiadja az st -e vifm /home/Data /home/Data parancsot. De ez csak akkor fut le, ha 744-esre vannak beállítva a jogok. 644 esetén csak egy villanás van, és semmi nem történik. Az érdekesség, hogy ha a konzolban adom ki az st -e vifm /home/Data /home/Data parancsot, akkor rendben megjelenik. Pedig a bsowm+sxhkd configja ugye a /home/shyciii alatt van, valahogy mégis gondja van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB