Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
TitiRii
senior tag
még 67 nap..
Akinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
-
Tuib
aktív tag
Bazz, már elmúlt.
''A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban és szerinte apu nem is gusztustalan.''
-
Gabró
tag
Ez a nap is eljött.
-
fant0mi
őstag
Elég kicsi ez a klub.
-
Terminus_
aktív tag
Csatlakozom. Helló mindenkinek!
-
-
őstag
Helló ide is.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
-
agent11
tag
Üdv mindenkinek!
-
TitiRii
senior tag
Durva hogy már lassan 21 éve..
Idősebb a reggem mint amenyi én voltam mikor reggeltem
Túlélte a:
-icq (bár pár éve néztem még működik)
-freemail
-msn
-napster
-hösember
-hwsw
-mirc
-strong DC
reggeim
Talán a hotmail reggem idősebb egyedül.Akinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
-
-
NoLF
veterán
hmm.. 38 nappal szaladtam csak túl
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
lorcsi
veterán
20 év..
gombócból is sok(k)eladó: vadi új soundcore motion+
-
szasanyi
félisten
Mivel nem tudtam, hogy ilyen topik is létezik így 131 napos késéssel én is bejelentkezem. De úgy látom nem csak én öregszem.
-
addikt
Jelentkezem! (223 nappal később..)
nofene
-
addikt
Hogy repül az idő
Örülök, hogy itt lehetek, főleg úgy hogy nagyon balszerencsés volt az elmúlt egy évem..
Találkozzunk legközelebb, a 8000 napja regisztráltam topic-ban is❤️ Mindenki vigyázzon magára[ Szerkesztve ]
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
MacCaine
őstag
Kicsit késve...
-
Thodeus
aktív tag
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
föccer
nagyúr
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Gézengúz
addikt
Hát akkor ez is behúzva...
-
aya
addikt
Regisztrált2004-11-02 21:57, azaz 7025 napja - addikt
Fene ezt is becsúsztam XD悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
Chabee
tag
Olvasgattam egy blogbejegyzést, hogy egy fórumtársnak nagykorú lett a regisztrációja. Utána néztem az enyémnek és megdöbbentem...
Másfél hónapnyi idővel túl a 7000-en...
Atya ég...
Mondjuk ez még egy kicsit odébb van: 20 éve regisztráltam.[ Szerkesztve ]
Igazat mondani könnyű, csak elhitetni nehéz!
-
Szabacs
tag
7000, meg egy kicsi .
-
mefistofeles
addikt
Picit nem figyelek és már túl is futottam a 7000 napon!
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Archttila
veterán
válasz mefistofeles #32 üzenetére
En is
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Bird
addikt
7549
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Hujikolp
őstag
Üdv a klub tagoknak!
[kép][ Szerkesztve ]
-
legenda
Csak most néztem, hogy van ilyen topik is
Kicsit késtem, 7238 nap, mindjárt 20 évRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
senior tag
Majdnem eltaláltam.
7002tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest