Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Lehet, hogy durva, de régebben az amd.iommu-val voltak gondok, hogy ki kellett kapcsolni kernel paraméterben, hogy használja a rendszer.
Itt egy régebbi Trinity GPU van, ráadásul egy Hd 5550-el, ami külön PCI-express slotban van. 4 évig pihent, újrapasztázás megvolt mind a GPU , mint a CPU oldalon. Én is konzolon jelentkezek be .xinitrc xfce4-session indítással. Egyelőre marad az 5.10-es kernel bónusz nehetízéssel virtualbox-al, dkms-el. Remélem javítva lesz.Viszont elmentem egy pc-szervízbe. Akkor laptopot használtam, Hp 2530p-t. Arch-al, konzolos belépéssel indított openbox-al. A csaj, simán kikapcsolta a power gomb hosszú nyomásával, ahelyett hogy egyszer nyomta volna meg röviden és kikpacsolt volna... Durva, hogy akkor meg most is nem ismerik a GNU/Lunix rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Assetto Corsa Rally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vírusirtó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB