- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nem, nincs harag, nem is azért írtam, hogy megbántsalak. Csak furákat írsz, mint most is a windowson levelezést szereted. Az pl. pont az a műfaj Windowson, hogy egyik (pl. Outlook akármelyik verziója) mailkliens C4rabb, mint a másik (pl. The Bat), egy normális van, a Thunderbird, de az meg natívan megy Linux alatt is. Elég sokan csak böngészőből leveleznek webes felületről, arra meg megint csak jó ugyanaz a Firefox, Chrome, akármi, ami Linux alá is van.
Párhuzamos portot is van 15 éve nem használtam (akkor is utoljára retró gépeken), az utoljára nagyon régi nyomtatóknak, ősi szkennereknek, ZIP drive-oknak kellett, meg két DOS-os gép összekötésére, ha nem volt bennük hálókártya, de mégis fájlokat akart megosztani az ember, gyorsabban, mint a soros port lehetővé tette. Már vagy 10+ éve egy új gépre se teszik rá ezt a portot.
A soros portnak lehet még haszna, egyes eszközökön (szerver, hálózati eszköz, műholdvevő, ipari gépek, stb.) az admin port / konzol még mindig soros port, de ezt meg USB-RS232 adapterrel szokták megoldani, meg ez megint már nem home user kategória, amit az itteni PH-s topikokban én azért titkon feltételezek.
XnView-ból mi hiányzik, ami az Irfanban benne van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest