- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
A levelezési szokásaimon fogok változtatani. Outlookos címem van és a windows postát szoktam használni, de be tudom konfigolni a thunderboardot és az evolutiont is.
A régebbi műholdas műsorvételben párhuzamos port és jtag kellett ahhoz hogy a patchelt firmware felmenjen bizonyos vasakra. Ha véletlenül dupla bootszekvenciát nyomok egy TP-link routerre, akkor azt soros port segítségével lehetett újra flashelni. A Tenda N80-as routeremből soros port segítségével sikerült Asus RTN 66U klónt csinálni Tomato Shibbi firmmel 64K NVRAM-mal. [link] . Az IrfanView nekem nagyon kézre áll. A megfelelő képdarabot ki tudom vágni, átméretezni és Be tudom tömöríteni Jpegként újabban 1024 kilobájt fájlméret alá ,régebben 512, vagy 256 kilobájt alá kellett gyűrni(ezt a betömörítést nem tudja az XnView).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged