Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A levelezési szokásaimon fogok változtatani. Outlookos címem van és a windows postát szoktam használni, de be tudom konfigolni a thunderboardot és az evolutiont is.
A régebbi műholdas műsorvételben párhuzamos port és jtag kellett ahhoz hogy a patchelt firmware felmenjen bizonyos vasakra. Ha véletlenül dupla bootszekvenciát nyomok egy TP-link routerre, akkor azt soros port segítségével lehetett újra flashelni. A Tenda N80-as routeremből soros port segítségével sikerült Asus RTN 66U klónt csinálni Tomato Shibbi firmmel 64K NVRAM-mal. [link] . Az IrfanView nekem nagyon kézre áll. A megfelelő képdarabot ki tudom vágni, átméretezni és Be tudom tömöríteni Jpegként újabban 1024 kilobájt fájlméret alá ,régebben 512, vagy 256 kilobájt alá kellett gyűrni(ezt a betömörítést nem tudja az XnView).
Új hozzászólás Aktív témák
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB