Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bitpork: 2025, zárás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
urandom0
üzenetére
Egyrészt nem akarom, hogy pl. a tálca maradandó nyomot hagyjon maga után.

Másrészt nem tudom, mennyi ideig vagyok távol a géptől, ezért kapcsoljon be a képernyőkímélő, de ne zárjon le, csak mondjuk 60 perc után, vagy egyáltalán, hangulatomnak megfelelően állítom be.
Az meg nem hiszem, hogy jót tenne bármilyen megjelenítőnek, hogy óránként 4-5-ször ki-/bekapcsol.Na állj, a suspend az a felfüggesztés, az tényleg felfüggeszt minden folyamatot, és elmegy alvó módba!
Na de Te ezt ajánlottad korábban. Amúgy kipróbáltam, ha ebben a menüpontban a munkamenet felfüggesztéshez a zárolást választom, akkor pl. elérem az ftp szervert a gépen, tehát megy. Számomra kicsit félrevezető a megnevezés akár magyarul, akár angolul, különösen azért, mert az Energiatakarékosság alatt található.Ám mindegy is, köszönöm mindenki hozzászólását, de fölösleges több szót vesztegetni rá, csak tettem egy próbát, hátha valami elkerülte a figyelmem a beállítási lehetőségek közt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB