- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Ugyanez van ilyen WM-es rendszereknél is. Ja, nehezebb beállítani, mindenféle konfigfájlt szerkeszteni, csomagot kézzel feltenni. De! Ezt csak egyszer kell megcsinálni, ha kész van, akkor el lehet menteni ezeket a .conf fájlokat, meg a csomaglistát, és legközelebbi újratelepítéskor csak átadod a csomagkezelőnek a csomaglistát, felhúzza a csomagokat, meg az új home mappádba visszamásolod a configfájokat, és nem kell semmit állítgatni grafikus felületen mindenféle beállítóablakban, minden egyes installkor. Tehát ami elbuksz az egyszeri nehezebb telepítésen, azt később kamatostól visszanyered.
Ezt én is most tapasztaltam meg valamelyik nap, amikor a 32 bites Arch alatt állandóan szénné fagyott az r(qbit)torrent, mert az OOM jókedvében
lelőtte. Idegállapotba jöttem,
feltettem egy 64 bites kiadást amit gyakorlatilag percek alatt belaktam
pedig emlékszem nem volt könnyű az indulás de így, hogy már hetek óta szerkesztettem a konfigurációs fájlokat tényleg gyerekmese volt az egész.
májkimiki
Ugye nem is olyan nehéz konfigolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest