Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Archttila

veterán

válasz Frawly #7475 üzenetére

Szerveren transmission-t használtam évekig, webes klienssel, lustább pillanataimban droidon transmission remote-tal. A tudása számomra bőven elegendő volt, viszont mivel csak egy szálat használt így dobtam, mert a qbit félálomban fényéveket vert szegénykémre :) Nagyjából úgy képzeld el, hogy gigás net mellett ha a Trans dobott egy 20-30-as peak-et akkor már juhééj volt, a Qbit meg konstans hozta a 80-85-öt. :) Gyakorlatilag miután elindítottam a qbittorrentet nem hittem a szememnek... :) annyit tudtam, hogy a vas képes rá, mivel korábban mértem HDD speed-et a Pi-n, és akkor valamivel 100MB/s felett hozta át a célvonalon a 2x1TB PiDrive-ot.

Nem tudtam még beszélni a sráccal. Ph-ra sem lépett be és, whatsApp-on sem elérhető. Személyesen nem ismerjük egymást (külföldön él) Pár hónapja OLED témában volt egy hosszabb beszélgetésünk, (innen az ismeretség) viszont nagy meglepetésemre GitHUB-on az ő nick-je szerepelt a rtorrent-ps-ch project felett :D szóval ha ő azt mondja hogy pass, akkor valóban baj van :D
    Tegnap este még bedobtam pár limitáló opciót a konfigba,

pieces.memory.max.set = 1000M
    max_memory_usage = 512M
    download_rate = 8192
    upload_rate = 1024

és (igaz nem azonnal) de 10-15 perc után így is jött a Killed hammer... :D

Ami számomra eddig egyértelmű az az, hogy kisebb (értsd pár GB) anyagokat simán kezel mindenféle varázspálcás bohóckodás nélkül, viszont nekem nem erre van szükségem. :) Számomra az a fontos, hogy ha bekapcsolom az LG OLED tévémet, akkor DLNA/Plex etc. alá szolgáltassa a forrásanyagokat, amiknek a mérete (a tartalom terjedelmétől függően) sokszor az 50-200GB-ot súrolja. (4K BD HDR/DV)

Új hozzászólás Aktív témák