Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz Frawly #7170 üzenetére

Most néztem, kimaradt a „se”. Úgy akartam, hogy a „JOE se rossz”, magyarán az is jó, csak nem népszerű, nem vonz sok embert, mert eleve WordStar-t kevesen használtak. Fáradtan nem kéne fórumozni.

(#7171) sati: az a kiindulóprobléma a vágólappal, hogy az X-es alkalmazások látják egymás vágólapját, de a waylandes alkalmazásokét nem látják. És fordítva is igaz. Ha a FF-ot átkapcsolod Wayland-módba, akkor ugyan látni fogja a waylandes alkalmazások vágólapját, de cserébe akkor az X-esekét nem látja.

A Wofi-ról hallottam, de még nem próbáltam. De ez a bemenu teljesen új, arról még nem is hallottam, hétvégén kipróbálom. Nálam jól megy a dmenu, még sose fagyott. Olyan viszont előfordult régebben, akkor is nagy ritkán, amikor néha úgy marad a képernyőn, és akkor nem lehet eltüntetni. Mostanában nem futottam bele.

• Archttila

veterán

válasz Frawly #7170 üzenetére

Ne sajnáld. Tegnap lefekvés előtt nekiültem egy kicsit konfigolni és meglepődve tapasztaltam, hogy van copy/paste :D így pillanatok alatt belőttem a fontokat (köszi a subpixel tippet :)) ) a swaybar-t waybar-ra cseréltem amit témáztam (a menükre még nem volt időm) szóval így már egész pofás a UI :) egyszerűen imádom :K
    Szerintem arról lehet szó amit korábban is írtál, mégpedig hogy FF (about:config) alatt is engedélyezni kell a Wayland-et. (csak gondolom akkor ugrik a copy/paste) de ezt az esti film után még lehet meglesem.

jah igen!
    Az egyik frissítés után a dmenu fagyasztotta a gépet, így tettem egy próbát a Wofi-val (ami nekem annyira nem tetszett), szóval hamar repült. Kis keresés után rátaláltam a nativ bemenu-re, így most azt használom. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés