- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Most olvasom először tőled, hogy az f2fs-t lényegében sd kártyákra és pendriveokra találták ki (bár ennek nem sok értelmét látom. Ehhez minek új filerendszer).
Furcsa, hogy szerinted SSD-n semmi értelme, meg hogy nulla értelme van, meg hogy ssd hdd-t emulál az os felé. Ez utóbbi totál érthetetlen, mert még a Windows se úgy kezeli az ssd-t, mintha hdd lenne (legalábbis vezérlés szintjén).
Amúgy meg akárhogy nézem az f2fs meghatározását ilyesmit találok:
"The motive for F2FS was to build a file system that, from the start, takes into account the characteristics of NAND flash memory-based storage devices (such as solid-state disks, eMMC, and SD cards), which are widely used in computer systems ranging from mobile devices to servers."De még az arch wiki is:"
F2FS (Flash-Friendly File System) is a file system intended for NAND-based flash memory equipped with Flash Translation Layer. Unlike JFFS or UBIFS it relies on FTL to handle write distribution. It is supported from kernel 3.8 onwards.
An FTL is found in all flash memory with a SCSI/SATA/PCIe/NVMe interface".
Ha csak nincsen scsi-s vagy nvme-s sdcard, akkor itt is az ssd-ről van szó főleg.Értem én, hogy lehet hogy túl van tolva az f2fs, de az, hogy ssdhre 0 értelme van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged