Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #6760 üzenetére
Legutóbb MS-féle cab meg wim fájlokban kellett belenéznem, hogy windowsos fontokat szedjek ki belőlük. Vagy pl. a Vifm régen ki bele tudott nézni .rar-ba, de már nem fejlesztik a rar2fs modult hozzá, amit használna, már AUR-ból sem fordítható le, eltört. De pl. most legutóbb tar.zst-be se tudott nekem belenézni a Vifm, bár azt Double Commanderrel sem próbáltam még.
Az rTorrent teljesen jó, egy nagy hátránya van, nem tud torreteneket sorba állítani prioritás és letöltési sor szerint, hogy egyszerre csak x db. torrent töltődjön, és az is prioritás szerint. Én emiatt fogom most nemsokára feltenni a Transmission CLI-t. Ha ilyen prioritásos, sorbaállítós igényed nincs, akkor viszont az rTorrent tud minden mást.
Korábban qBittorrentet használtam, az egy korrekt progi, nagyon sokat tud, de Qt-s, és baromira eszi az erőforrásokat. Ugyanaz, mint a Double Commander, de pepitában.
Pythonnal az a bajom, hogy bloat. Bár egyre többet használom matekszoftverekben, meg pl. Curse Radio, PyWal is abban íródott. De ha egy mód van rá, kerülöm, mert bloat nyelv, bloat alkalmazásokat írnak benne.
A modarin256 mc-téma nekem is tetszik, azt használom, de csak mc-ben. Vannak egyébként nála jobb témák, a vimcolors oldalon lehet ihletet meríteni. Vifm-ben jelenleg klasszik kék Norton Commander színsémát használok, egyfajta retrós hatás miatt, mc-ben azért van modarin 256, hogy jobban elkülönüljön.
Bár nekem a színséma mindegy, csak legyen sötétebb, ne legyen túl nagy kontrasztos, ne égesse ki a szemem, és ne legyen ízléstelen, ne legyenek benne rikító színek. A kedvencem a Mozilla Bespin színtéma, de nem rossz a Dracula, Nord, Gruvbox, Solarized Dark, stb. sem. PyWal is szép témákat tud random összehozni a háttérkép alapján, lásd Luke Smith videóját. De nem rossz a Code Dark színséma sem, ami a Visual Code(ium) témája, ezt most legutóbb egy ausztrál gyereknél láttam, egész pofásan néz ki neki neovim-ben Fire Code Mono betűtípussal, az lf is egész jól néz ki neki.
Nálam a színséma már csak azért sem számít annyira, mert átlátszó a terminál, és mikor átlátszó részben valami, akkor fakóbbak, kevésbé kivehetőek a színek, csak valami sötét háttér látszik, meg olvashatók, színesek legyenek benne a karakterek és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Revolut
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- LED világítás a lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest