- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
cigam
Nem tudom, hogy ez tud-e kirakni ikont Openbox alá. Nem kerestem semmi ilyen lehetőséget okosban, mert teljesen feleslegesnek tartom az asztali ikonokat egy Rofi Launchar, vagy Ulancher mellett. Arról nem beszélve, hogy ha már egy ablakod nyitva van, akkor az jó eséllyel komolyabban eltakarja az ikonokat, szal még kényelmetlen is a legtöbb szituációban. Persze ez rám vonatkozik
Frawly
Emlékeim szerint a Fluxbox és Openbox semmilyen módon nem klónja egymásnak, mert mind a kettő a Balckbox-ból alakult ki, így inkább a Blackbox-nak a klónjai. PekWM szintúgy. Nagy különbség amúgy a config file. Egyik xml alapú, másik sima text file. Kinek mi a kényelmesebb mikor állítgatja. Mivel előző munkahelyemen elég sok webes cuccot üzemeltünk, így nekem az Openbox XML konfigos megoldása nem probléma.
Dmenut amúgy én is kipróbáltam, de a Rofi launcher + Arc Dark Mandy theme-el nagyon tetszik, így végülis a külső miatt lett Rofi
Pár bill kombóra nekem is be van lőve gyakran használt progi, de csak nagyon gyakori. 52db bill kombót nem tudok megjegyezniÍgy is pl az átlátszóság 0.5-ös lépcsőben való állítása ablakonkénti bill kombó se jut most eszembe, pedig ezt is én állítottam be Openbox alá (mert ezt sem tudja alapból). Szal felesleges nekem minden bill kombóra állítani
Amúgy most egyik napról a másikra nem működik az automount a csatlakoztatott usb-s winyóknál. Nálam ezt az udiskie csinálja, de lehet hogy akkor most kipróbálom hogy ezt lelövöm, és mivel úgyis van pcmanfm filekezelőm, így azt futtatom daemon-ként, és akkor az is elvégzi. Még lehet hogy jobban is járok, mert kevesebb memóriát foglal, és még kevesebb csomag is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest