Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shyciii

veterán

válasz cigam #6482 üzenetére

cigam

Nem tudom, hogy ez tud-e kirakni ikont Openbox alá. Nem kerestem semmi ilyen lehetőséget okosban, mert teljesen feleslegesnek tartom az asztali ikonokat egy Rofi Launchar, vagy Ulancher mellett. Arról nem beszélve, hogy ha már egy ablakod nyitva van, akkor az jó eséllyel komolyabban eltakarja az ikonokat, szal még kényelmetlen is a legtöbb szituációban. Persze ez rám vonatkozik :)

Frawly

Emlékeim szerint a Fluxbox és Openbox semmilyen módon nem klónja egymásnak, mert mind a kettő a Balckbox-ból alakult ki, így inkább a Blackbox-nak a klónjai. PekWM szintúgy. Nagy különbség amúgy a config file. Egyik xml alapú, másik sima text file. Kinek mi a kényelmesebb mikor állítgatja. Mivel előző munkahelyemen elég sok webes cuccot üzemeltünk, így nekem az Openbox XML konfigos megoldása nem probléma.
    Dmenut amúgy én is kipróbáltam, de a Rofi launcher + Arc Dark Mandy theme-el nagyon tetszik, így végülis a külső miatt lett Rofi :D
    Pár bill kombóra nekem is be van lőve gyakran használt progi, de csak nagyon gyakori. 52db bill kombót nem tudok megjegyezni :D :D Így is pl az átlátszóság 0.5-ös lépcsőben való állítása ablakonkénti bill kombó se jut most eszembe, pedig ezt is én állítottam be Openbox alá (mert ezt sem tudja alapból). Szal felesleges nekem minden bill kombóra állítani :D
    Amúgy most egyik napról a másikra nem működik az automount a csatlakoztatott usb-s winyóknál. Nálam ezt az udiskie csinálja, de lehet hogy akkor most kipróbálom hogy ezt lelövöm, és mivel úgyis van pcmanfm filekezelőm, így azt futtatom daemon-ként, és akkor az is elvégzi. Még lehet hogy jobban is járok, mert kevesebb memóriát foglal, és még kevesebb csomag is lesz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés