Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazad van, tényleg nem kell az AMDGPU PRO driver a Dirt4-hez, betölt a nyílt vulkan driverrel is, csak sokkal lassabban, utána már a játék sebességgel nincs gond. Nyílt vulkan driverrel legalább 3-5 perc amíg betölt a játék, míg amdgpu-pro és hozzá tartozó vulkan csomaggal szinte azonnal indul. Az amdgpu-pro-t és a hozzá tartozó vulkan drivert leszedtem, és felraktam az amdvlk opensource vulkan drivert, és valóban ezzel is megy a Dirt4. Sőt Debian buster alatt is tettem egy próbát a Dirt4-el, ott csak a mesa féle radeon vulkan driver érhető el, az amdvlk nem, a mesa vulkan-t felraktam és azzal is betöltődött a játék, persze itt is lassan töltött be, de utána játszható volt.
Az amdgpu-pro-nak van egy hátránya hogy a telepítése aur-ból nem valami gyors, ugyan nem forrásból teszi fel, hanem ubuntu 18.04-re való deb csomagokat szed le lassan valahonnan és ezt alakítja át arch kompatibilissé. Gondolom a frissítése se lehet túl gyors az amdgpu-pro aur csomagoknak.
Ki kellene deríteni miért tölt be lassabban a nyílt vulkan driverrel a dirt4, a googleban egyelőre nem találtam megoldást. -
Nem nagy ördöngősség az amdgpu pro, a wiki szerint ez egy userspace driver ami a nyílt amdgpu kerneldriver felett fut, a lényeg hogy ne fusson az X amikor telepítjük, mert akkor problémás a telepítés utáni első reboot mert szétesik a kép.
Egyébként linuxon Vulkan alatt jobb teljesítményt nyújt a Dirt4, high részletességgel tudom futtatni, míg windowson csak mediumon mert high-en már picit szaggat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen notebookot vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest