- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
igen, maga a rendszer tetszik mint mondtam, a problemaim 90 %-a notebook-specifikus
pl. nem mukodik a kijelzo fenyeroallitasa a hotkeyekkel (ki kellett raknom egy kulon widgetet amivel tudom valtoztatni),
a touchpad katasztrofalis, hiaba csinaltam meg a synapticos hackelgeteseket amik a wikiben vannak
nincs ugye sleep,
a wifi kvazi hasznalhatatlan
es akkor meg meg sem probaltam olyan 'bonyolult' dolgokat mint hang/videolejatszas, neadjisten jatek...rpm-alapu disztrot nem akarok, szoval Fedora kilove
a Slackware-t imadom, de az is elegge "melos" pont mint az Arch, es most nincs idom szorakozni velea Chakra micsoda? hallottam mar rola, de igazabol nem tudom hovatenni... tudnal rola 1-2 mondatot mondani?
az Ubit sok dolog miatt nem szeretem (pedig anno teljesen jol indultak...), de az teny hogy out-of-the-box a leghasznalhatobb disztro jelenleg, mukodik minden telepites utan
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest