- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
vargalex #4947 üzenetére
Azt hiszem megjavítottam.
Most úgy működik, hogy bootnál már nincs failed sor, de a filekezelőben még rögtön nem elérhetőek a megosztások. Pár másodperc és jó lesz.
Ezek a változások történtek:
Fstab:noauto,x-systemd.automount,x-systemd.device-timeout=10,timeo=14,x-systemd.idle-timeout=1min 0 0
és találtam egy ilyen bejegyzést az egyik manjaro fórumban:sudo systemctl enable NetworkManager-wait-online
Erre először kiírt valamit, hogy bekerült ide-oda, de kapkodtam, nem jegyeztem le. Reboot és jó lesz, bár most legutóbb csak az egyik megosztás élt, a másik kettő nem. De legalább haladok. Le tudnád írni, hogy mit csináltam, főként az első sorral?szerk: Érdekesen működik. Reboot után az a megosztás amin állt a dolphin, az jó, a másik kettő nem. Viszont ha rámegyek a másik partícióra az ssd-n (ubunu) akkor megjavul a két másik is. Ki látott már ilyet?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest