Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Köszi! Nem tudtam hogy ez haladó rendszer, én 1cd-s guis live distrot kerestem eredetileg, de az összefoglalón túl ajánlott wiki csak angolul elérhető ahogy nézem és nagyon bonyolultnak tűnik nekem. Pl. egy wifi beállítást sem tudom honnan kéne elkezdeni, hogy legalább egy xfacet letöltsek rá, illetve nem tudom ez liveként működne-e vagy hozzápiszkálna a meglévő win7-es rendszeremhez helyreállíthatatlan hibát okozva. (?)
Inkább nézek egy másik könnyebben kezelhető distrot...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- BestBuy topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Formula-1
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest