- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igy van. Azt viszont nem tudom, hogy mennyi mindent felejt el, mert a folyekony nitrogen legalisan nem beszerezheto, igy cold boot attack-ra nem volt lehetosegem. Viccet felreteve, tanulasi fazis alatt nem lattam jonak, ha egy telepitett rendszert kezdek el hasznalni. Illetve mar hasznaltam, csak hogy a problema az volt, hogy ha valamit egyszer alkalmazok azt beallitom, 99.999% hogy nem romlik el, de ha honapokkal kesobb emlekezni kellene, nem biztos, hogy meg tudom ujra megcsinalni segitseg nelkul vagy rovid idon belul. Ugy erzem igy tobb rutint szerzek. Egy SSD-t ujratelepiteni "sok" ido, mig egy live session-t ujrainditani 5 perc main iso-bol. SD-rol bootolok es pendrive-on tevekenykedek. Nos ezert kerdeztem, hogy mennyire jo otlet root jogu felhasznaloval csinalni mindent, ha mindent csinalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB