Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
válasz
tibor23
üzenetére
nekem van több pendriveos arch rendszerem. f2fs-sel ameddig indul minden villány gyors, gyorsabb usb2-n, mint egy hdd
egy pacman -Syu viszont már van, hogy tovább tart.
ha sokat nem kell írni, akkor nem fog lassulni a rendszer, és a pendrive sem lesz nagyon igénybe véve néhány GB írt adattól.
egyébként meg tudod nézni iotop vagy iostat-tal, hogy mennyit használja a rendszer a flash meghajtót és esetleg a "swappiness" értéket leveszed. de nálam az arch kikapcsolt swap-pel nem szokott szinte semmit sem írni az ssdre. -
vargalex
félisten
válasz
tibor23
üzenetére
Szia!
Én azért raktam pendrive-ra a rendszert, mert ha valami gond lett volna (ahogy nálad most is van), akkor nem kellett volna HDD keretet kerítenem, csak 1 PC-be bedugni a pendrive-ot. Nálam egyébként több évig ment a rendszer pendrive-ról a GoFlex Net-et. Valamint azért is volt pendrive-on, mert az adatok egy RAID0 tömbön voltak (2x1 TB 2,5" HDD). Így nem volt több sata hely, külső HDD-t pedig nem akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Vicces videók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egy pacman -Syu viszont már van, hogy tovább tart.
BoB